Sateisena viikonloppuna ei paljon muuta huvita tehdä kuin käsitöitä, etenkin kun viikonloppu kului lähes kokonaan yksin ollessa. Sain kulutettua edes vähän jämälankavarastoa :)

Tässä kuvassa on kaikki valmistuneet työt. Innostuksen koko virkkausideoihin antoi tuon kukkapatalapun näkeminen jonkun blogissa, jonka kautta löytyi myös ohje, jonka sivun hukkasinkin jo ensimmäisen tekeleen jälkeen... :/ tuo pienin oli ensimmäinen ja täysin ohjeen mukaan tehty, mutta siitä tuli liian pieni, joten kahteen muuhun tein enemmn kerroksia ja tein niistä vähän isompia. Sinivalkoisen tiskirätin olen tehnyt jo aikaisemmin, mutta nyt vasta sain sen pääteltyä ja viimeisteltyä... nuo pienet liinan näköiset tekeleet saattavat vielä muottaa muotoaan perhosiksi kunhan saan ostettua tuntosarvia ja piippurassia :)

Tämä sinisävyinen on tehty puuvillalangasta ja saa nähdä päätyykö patalapuksi vai tiskirätiksi :)

Tämän tein puro batikista jota jäi jakun teosta jämälangaksi, jakku ja paita, jotka tein keväällä, pitäisi kuvata ja lisätä blogiin jonakin päivänä :D tässä on mielestäni kauniit värit mutta ei välttämättä ihan omaan asuntooni sopivat, joten voi olla että joku löytää lahjanaan tämän vielä jonain päivänä :)

Tämä ohje oli todella mukava ja ihastuin siihen :) näitä tulee varmastikin lisää!